Russisk hybrid-SUV som er bestilt for neste tiår

  • Andrew Mark
  • 0
  • 4718
  • 831

I Sovjet-Russland har overdådighet du! Den siste bilen som er designet og bygget i Russland er en SUV, men den er ikke pyntet i rustning eller hvalpenisk skinn - det er en hybrid, og den har vært så populær at ventelisten er tilbakelagt de neste 10 årene..

Ë mer enn en forbipasserende likhet med BMW X6, Ë-mobilen (uttales yo-mobil) mottok 51 188 bestillinger den første dagen. Ved slutten av uken hadde mer enn 100 000 mennesker reservert en. Hvis du vil ha en, må du glede deg over sovjetiske tilbakeleveringslinjer med ventelister de neste 10 årene - men siden ingen av de 100 000 har betalt et innskudd ennå, kan tallet synke ganske kraftig når kalde, harde rubler er introdusert i blandingen.

Selskapet Ë-Auto debuterte dette konseptet allerede i 2010, med masseproduksjon planlagt til neste år i St. Petersburg. Den planlegger å bygge en serie av hybridkupp og sedans ved siden av, alle bygget med stolthet i Moder Russland (med noen komponenter fra Østerrikes Magna-Steyr). Prisen vil starte på tilsvarende $ 12.000-15.000; mellom prisen og hjemlandsstoltheten er det liten overraskelse at det har vært så populært.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere