2014 Jeep Cherokee Shipping Still on Hold

  • Joseph Cain
  • 0
  • 1559
  • 271

Chrysler har allerede samlet 12 000 nye Jeep Cherokees, men ikke en eneste har gjort det til hendene på forbrukerne ennå. 

Det er fordi merkevaren jobber med å løse problemer med Cherokee's ni-trinns automatgir, og vil ikke la kjøretøyene sendes før de er helt klare.

"Chrysler Group er i sluttfase med å validere de oppdaterte drivlinjekalibreringene," sa Gualberto Ranieri, visepresident for kommunikasjon for Chrysler Detroit News. “Selskapet vil ikke sende kjøretøy før vi er helt fornøyd med at Cherokee oppfyller kundens forventninger til ytelse, foredling og kvalitet. ”

Ingenting mindre enn jevne skift vil bli tolerert, og det ser ut til at den første serien med Cherokees har opplevd ganske grove girskift. Siden dette er et veldig viktig produkt for Chrysler, trenger merkevaren at det skal lanseres uten mangler.

Denne forsinkelsen kan føre til at Chrysler går glipp av sine økonomiske mål for tredje kvartal, og muligens for hele året.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere