Hyundai sier 1.550 sonatehybrider snart skal være hos amerikanske forhandlere

  • Yurii Vivich
  • 0
  • 4977
  • 1008

Etter tre måneder med forsinkelser på grunn av et siste øyeblikk reparasjon av advarselssystemet for fotgjenger, er det 1.550 Hyundai Sonata Hybrids på grunn av amerikanske forhandlere hver dag nå.

Hyundai sa at rundt 900 Sonata-hybrider nå er i havn, og 650 flere er på vei. Det antas at noen få ble levert i januar, men Ward's Auto melder at forhandlerne sier at "ingen har dem."

Hyundai fortalte AutoGuide i dag at Sonata Hybrids advarselssystem for fotgjengere måtte modifiseres slik at det alltid er på. Opprinnelig hadde den en av / på-bryter.

Allerede er det lignende konflikter som dukker opp om advarselssystemer for fotgjengere, da bilprodusenter kaster seg med varierende regler rundt om i verden. I januar i år undertegnet president Obama en ny lov for å studere og deretter mandat for en eller annen form for advarselssystem for fotgjenger på hybrider og elbiler i årene som kommer.

I påvente av den amerikanske loven som pålegger alltid advarsellyd for fotgjenger, sa Hyundai at den proaktivt endret 2011-modellen, potensielt mange år før reglene faktisk vil bli gitt.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere