Dodge Viper på jakt etter fangrekorder over hele Amerika i sommer

  • Jack Todd
  • 0
  • 3315
  • 864

Som en måte å holde Viper-navnet i søkelyset til neste modell kommer, bruker Dodge sommeren på å jakte ned så mange banerekorder som mulig med sin nå pensjonerte halo-ytelsesbil.

Dodge ble kalt Viper Record Tour '11, og har allerede tatt sin hardkjernelige ACR-gatelovlige banemaskin til New Jersey Motorsports Park og Sebring International Raceway, og har angivelig planer om å kreve ytterligere to fangrekorder på både Texas World Speedway og Daytona. Det er ikke gitt noen detaljer om hvem sjåføren er, men Kumo Wittmer, som kjører en Viper Cup Car i SCCA World Challenge-serien, er tipset om å være pilot for flere av løpene. Whitmer, skal det bemerkes, satte allerede produksjonsrekorden i Viper ACR på Miller Motorsports Park.

Det kanskje mest spennende er imidlertid at ACR kan bli dratt tilbake til Nurburgring på jakt etter fanget der. En Viper ACR holdt rekorden der tidligere, men har siden blitt overgått av både Porsche GT2 RS og 2012 Corvette ZR1.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere