Transformers 4 Bugatti Veyron gir autobots ny hastighet

  • Gerald Norton
  • 0
  • 1636
  • 110

Transformers-filmfranchisen på milliarder dollar vil passende nok inneholde en bil som er verdig noen med en sjekkbok på en milliard dollar.

Bugatti kunngjorde nettopp at Veyron Grand Sport Vitesse vil være den siste som deltar i Optimus Prime sin kamp for å beskytte menneskeheten. Så, hvordan vil bilens karakter høres ut? Hvordan vil det handle?

Chevrolet lanserte en markedsføringsblitz for den nye Camaro da Bumblebee legemliggjorde den ungdommelige, hensynsløse oppførselen knyttet til den bilen.

Men Bugatti?

Kanskje Audi og Bugatti bør handle steder i Transformers og Iron Man-filmene. Den relativt oppnåelige R8 ville gjøre en fantastisk helt, mens Bugattis hellere enn halo-halo-bil utstråler positivt Starks cocksure-stil. For bedre eller verre vil ikke historiebøkene for markedsføringsbudsjetter bli svinget på dette tidspunktet.

På plussiden kan dette være et av de mest underholdende stadiene noensinne for å ønske den franske Volkswagen-eide franske navneskilt velkommen.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere