Tim Allens One-Off Saleen Mustang RRR 'Capser' dukker opp for salg

  • Yurii Vivich
  • 0
  • 980
  • 23

Tilbake i 1993 bygde Steve Saleen en engangs Foxbody Ford Mustang for komiker og bil fyr Tim Allen. Døpt RRR 'Casper' den sportede perlehvit maling, MN12 Thunderbird frontlysmonteringer, noen trikshjul, en innebygd drivlinje (inkludert en 576 hestekrefter 302 V8) og et sekspunkts rullebur.

Lite har blitt sett eller hørt om bilen siden Allen tok levering, men nå er den dukket opp for salg. Den nåværende leverandøren hevder at de har hatt bilen siden 1997, men det ser ut til at denne enestående Mustang har blitt kjørt ganske omfattende (det er bemerkelsesverdig slitasje på rattet og møbeltrekket) og ikke engang ble renset før bilder ble tatt. Videre er det for tiden sportslige Saleen-hjul fra 1993 - det som noen gang har skjedd med de enestående felgene i telefonoppringningen den opprinnelig fulgte med?

Bilen ligger for tiden i Phoenix, Arizona, og prisantydningen er 85 000 dollar. Det virker veldig mye for en Fox Mustang i dette økonomiske klimaet, selv om RRR er det!




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere