Tilfelle avslører Ram Laramie Longhorn-inspirert traktorgraver

  • Yurii Vivich
  • 0
  • 3396
  • 747

CASE Construction Equipment har avduket en Ram Laramie Longhorn-inspirert traktorgrave med pickupens ikoniske tofargede maling i sort og hvitt gull og en detaljert førerhus som passer til.

Den tilpassede 580 Super N Wide Track traktorgraven debuterte på CONEXPO-CON / AGG 2014 og vil turnere i landet sammen med en Ram 3500 Laramie Longhorn Crew Cab 4 × 4 pickup. Innvendig og utvendig ligner traktorgraven Ram Laramie Longhorn inkludert den nye kromdetaljer og merker for å gi den den karakteristiske Ram-utseendet.

SE OGSÅ: Dealers Rush to Grab Ram 1500 EcoDiesel

For de som lurer på, er 580 Super N Wide Track traktorgraven drevet av en 3,4-liters turboladet motor med 95 hk. Det er ikke helt Ram 3500s 6,7-liters Cummins Turbo Diesel-motor som pakker 850 kg fotvinkel, men vi er sikre på at traktorgraven får jobben sin, om enn nå i stil.

"Utallige entreprenører er avhengige av både holdbarheten og ytelsen til Ram Trucks og CASE Construction Equipment," sier Katie Pullen, merkevaremarkedsføringssjef, CASE Construction Equipment. "Matching av denne lastebilen og traktorgraven viser to av byggebransjens mest utholdende bilder av arbeidsplassen - den robuste Ram 3500 dobbelt og den utrettelige CASE traktorgraver. Ram Truck er en utmerket partner for CASE, og vi er glade for å bruke 2014 på å vise frem disse teknologiene sammen. ”




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere