Opel Insignia OPC Unlimited topper ut med 168 MPH!

  • Jack Todd
  • 0
  • 4841
  • 649

General Motors europeiske divisjon Opel ser ut til å spille på motorveien nylig, fordi de nettopp har avduket en ny versjon av Insignia-familiens bil (solgt som Buick Regal her i Amerika) kalt OPC Unlimited.

Mens den beholder den vanlige OPC-modellens 325-hk motor, fjerner den "ubegrensede" pakken fartsbegrenseren. Så i stedet for å være behersket på bare 155 mph, vil den "ubegrensede" versjonen treffe 168 mph. Det gjør det raskere enn noen sportsbiler på markedet.

Med all denne hastigheten kommer også høyere ansvarsnivåer, og følgelig har Opel inkludert føreropplæring som en del av den "ubegrensede" pakken. Programmet som vil inneholde instruktører med ekte motorsportserfaring vil bli holdt på Opels Dudenhofen Proving Grounds.

Den "ubegrensede" pakken er tilgjengelig med alle karosserier i Insignia OPC, som inkluderer fire-dørs notchback, fem-dørs hatchback, sports tourer stasjonsvogn og sedan. Du kan også velge mellom en sekstrinns manuell eller en sekstrinns automatkasse, men for de beste ytelsesnumrene må du velge førstnevnte.

Denne bilerhåndteringen ble finjustert ved den berømte racerbanen Nurburgring, der firehjulsdriftssystemet ble perfeksjonert for å gi maksimal stabilitet under høye hastighetsmanøvrer.

Denne modellen er tilgjengelig i Tyskland fra og med denne måneden, med priser som starter på $ 70 000. Får vi en Buick Regal-versjon av den "ubegrensede" pakken? Veldig sannsynligvis ikke.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere