Jeep Wrangler Diesel Likely After Refresh i 2015

  • John Lang
  • 0
  • 2202
  • 181

Dreiemoment er like bra som penger til offroaders, og nå er det mer informasjon om en motor som vil øke Jeep Wranglers tilgjengelige lb-ft.

“Wrangler er på radaren for å få [a] diesel. Husk at vi også gjennomgår produktendringen av Wrangler for 2015-16, ”sa Jeep-president og administrerende direktør Mike Manley til WardsAuto. "Det vil sannsynligvis være det rette tidspunktet å introdusere diesel i det kjøretøyet."

Å slippe en dieselmotor i Wrangler ville være en forlengelse av Chrysler nåværende press for flere oljebrennere. I år vil både RAM 1500 og Jeep Grand Cherokee være tilgjengelige med dieseloverføring.

SE MER: 2014 Jeep Grand Cherokee Diesel Review

"Jeg er sikker på at Grand Cherokee vil vise hvor stor etterspørsel det er etter diesel, og jeg tror det som vil gjøre er å forsterke behovet for at vi retter oss mot Wrangler som et kjøretøy som kan ta diesel," sa Manly.

Ikke bare ville Wrangler ta diesel, men med en dreiemoment på 420 kg / s i Grand Cherokee med samme motor, virker det som en ikke-brainer som en av de mest terrengorienterte bilene på markedet vil gjøre bruk av den lave enden strømmen.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere