New York 2011 Ford Taurus avslørt

  • Joseph Cain
  • 0
  • 2166
  • 117

Ford Taurus i 2013 var litt av en overraskelse for bilfans, siden midtoppgraderingen kom tidlig for den knapt tre år gamle bilen. Den nye Tyren ble avdekket på New York Auto Show i 2011, og har en rekke ganske betydelige mekaniske oppgraderinger.

Først på listen er et 2,0L Ecoboost 4-sylindret motoralternativ, bra for 237 hestekrefter og 250 pund-ft dreiemoment. Mens ytelsen forventes å være tilstrekkelig, er de virkelige nyhetene en motorvei på 31 mpg, som Ford med frimodighet skrøt av å være bedre enn en Audi A6. Knapt noen vil krysse av en Audi og en Tyren, men den store Ford bør takle bedre med tillegg av et dreiemomentvektorsystem, som fungerer som en ersatz-begrenset glideforskjell, ved å bruke bremsene for å kontrollere overdreven hjulspinn.

MyFordTouch og SYNC, to i bilunderholdningssystemer som sannsynligvis er for avanserte for 60-pluss settet som kjøper bilen, vil også være tilgjengelige. Vi regner med at 31 mpg-rangeringen vil være det største salgsargumentet for Fords største sedan, med det faktum at Ecoboost mangler to sylindere som også bagatelliserte for ikke å skremme kjøpere bekymret for treg ytelse.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere