SMS Supercars 302 Mustang Line får nye hvite, gule og svarte etikettklister

  • John Lang
  • 0
  • 4597
  • 947

Steve Saleens SMS Supercars utvider sin samling av tilgjengelige biler ved å legge til tre nye varianter til sin 302 Ford Mustang-linje: White Label, Yellow Label og Black Label. 302 White Label Mustang er tilgjengelig med en MSRP på $ 35.540 mens den gule etiketten er tilgjengelig for $ 45.540. Det er ikke kunngjort noen priser ennå for Black Label-utgaven, men SMS Supercars hevder det vil være den ultimate SMS 302 Mustang når den først er tilgjengelig.

De tre fargene hyller Steve Saleens tidligere racingfarger. Den grunnleggende White Label-modellen har en 440-hk naturlig aspirert V8. Den kommer også med oppgradering av fjæringen, en ny eksos, interiøroppgraderinger og et karosserisett for utsiden. Den gule etiketten, med 10.000 dollar mer, kaster på en forladning som gir Mustang en imponerende 545 hk. I tillegg er et sett med 19-tommers SMS-hjul boltet på sammen med ytelsesgummi.

Den eneste informasjonen SMS har om Black Label-versjonen er at den vil sport 575 hk med mer aggressiv utvendig styling, skinninteriør og S4-fjæring.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere