Mahindra innvilget EPA-sertifisering for henting; Amerikanske salg forventes å følge

  • John Richard
  • 0
  • 4766
  • 527

I det som ser ut til å være en uendelig saga, ser det ut til at det endelig kan være noen betydningsfulle utviklingstrekk når det gjelder Mahindras amerikanske bundne små pickup. I følge noen kilder; Miljødirektoratet har endelig gitt Mahindra utslippsertifiseringen som kreves for å selge sin dieselmotoriserte TR-serie pickup Stateside for 2011.

Det kunne kanskje ikke komme på et bedre tidspunkt. Gjentatte forsinkelser over kjøretøyets lanseringsdato og blandet kommunikasjon mellom Mahindra i India og dets amerikanske distributør Global Vehicles, har ført til at rettssaker er satt i gang, men med EPAs gjennombrudd ser det ut som om det nå kan være en stråle av håp.

I følge Max Butler, visepresident for markedsføring med Global Vehicles USA, "er vi veldig glade for å få sertifisering. Våre forhandlere er også spente. Dette er gode nyheter. ”

Mahindra planlegger å tilby den lille lastebilen i TR20 (to-dørs) og TR40 (crew cab) konfigurasjoner. Lastebilene vil bli drevet av en modifisert versjon av 'Hawk' 2,2-liters 4-sylindret diesel i rad, som vil bruke eksosinjeksjon for å oppfylle amerikanske smog-krav. Estimater vurderer pickupen med en 1,3-tonns kapasitet og drivstoffkilometer på nær 30 mpg. Ingen ord om offisiell prising ennå, men det antas at når lastebilene endelig kommer, vil de klistremerke i området $ 22.000.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere