Hyundai Overtakes Honda, Toyota for topplasseringen i New Brand Loyalty Study

  • John Lang
  • 0
  • 4941
  • 1113

Kelley Blue Book kunngjorde i dag at Hyundai har tatt nummer 1-plassen i merkevarelojalitet og slo Honda og Toyota på kbb.com for 2. kvartal 2011. Bilprodusenter har i det siste slitt med å beholde lojale kunder på grunn av den økonomiske nedgangen og forbrukerne blir mer bevisste på spørsmål som drivstoffpriser og sikkerhetsminner.

Hyundai har holdt seg vellykket gjennom aggressive markedsføringskampanjer kombinert med innovative produkt redesigns som de vellykkede Sonata og Elantra. I andre kvartal 2011 var Hyundais merkevarelojalitet 52,3 prosent mens Honda fulgte med 49,7 prosent og Toyota kom på tredje på 47,7 prosent. Kia og Mini er de eneste to merkene som har oppnådd lojalitet år over år, takket være attraktive redesigner og tilleggsmodeller i deres respektive lineups koblet til aggressive markedsføringskampanjer.

"Hyundais produktrenessanse er til fordel for selskapet, ikke bare ved å tiltrekke seg en helt ny kundebase, men også ved å hjelpe dem med å beholde nåværende lojale Hyundai-eiere," sier Arthur Henry, markedsinformasjonssjef for Kelley Blue Book. "Denne siste merkevarelojalitetsanalysen fra kbb.com er et vitnesbyrd om kraften i attraktive kjøretøykonstruksjoner og spennende markedsføring i hodet til bilkjøpere når de vurderer deres neste kjøretøy."




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere