Lincoln Navigator i 2015 priset fra 62.475 dollar

  • John Lang
  • 0
  • 4268
  • 8

Body-on-frame luksus-SUV-er er få og langt mellom i disse dager, men Lincoln er fortsatt i segmentet med den omdesignede 2015 Navigator, som vil selge for en basispris på $ 62.475. 

Den største endringen for Navigator i år kommer under panseret, ettersom kraften nå utelukkende kommer fra den to-turbo 3,5-liters EcoBoost V6 som gir 380 hk og 460 pund-ft dreiemoment. Den er koblet til en sekstrinns automatgir.

Andre forbedringer inkluderer tillegg av Lincoln Ride Control som bruker kontinuerlig kontrollert dempingsoppheng for å gi en jevn tur, selv om den bare er standard på 4 × 4-modeller eller modeller som passer med 22-tommers hjul. Disse firehjulsdrevne modellene får også bakkestartassistanse og grei kontroll på bakken som standardutstyr.

På utsiden har Navigator fått en ansiktsløftning som inkluderer merkets stiftede fløygitter. Den store SUVen får også Lincoln 'velkomstmatter', i hovedsak Lincoln-symboler som er projisert på bakken rett foran inngangsdørene.

SE OGSÅ: Lincoln Navigator 2015 avslørt - Video

For kunder som ønsker mer luksus, tilbyr Lincoln Navigator Reserve-pakken som starter på $ 69.975 for 4 × 2-modeller, mens 4 × 4 Reserve-pakke-modeller starter på $ 72.900. For den prisklumpen får du Lincoln Drive Control, 22-tommers polerte aluminiumsfelger og et skinnpakket interiør med tre aksenter.

Det er også en L-modell med lang akselavstand tilgjengelig, som har en 131-tommers akselavstand sammenlignet med 119-tommers standard akselavstand. Denne lange modellen leveres som standard med en 4,10 ikke-begrenset bakaksel, og selger for $ 64 640 for 4 × 2-versjonen og $ 68,215 for 4 × 4-versjonen.

Når man sammenligner med sin viktigste rival, Cadillac Escalade, er Navigator ganske god handel. En base Escalade vil selge for 72 690 dollar, omtrent $ 300 billigere enn en fullastet Navigator Reserve-pakke med firehjulsdrift. Ved basen er det 10.000 dollar mellomrom mellom disse to kjøretøyene, og Navigator er langt billigere.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere