Hvordan arkivere en klage mot en bilforhandler

  • Joshua Weaver
  • 0
  • 774
  • 137

Hvordan arkivere en klage mot en bilforhandler

Bilforhandlere har et dårlig rykte for å rive forbrukerne. Selv om dette kan ha vært normen i mange år tidligere, prøver mange forhandlere å behandle kundene bedre i disse dager.

Det betyr imidlertid ikke at du ikke får problemer, eller at du ikke blir dratt av. Det er fremdeles vanlig å finne "feil" i papirarbeid eller problemer med en ny bil etter at du har kjørt avsted.

I de fleste tilfeller vil forhandlere prøve å rette opp situasjonen når du kontakter dem, men det er alltid noen få som krever en tyngre hånd for å få ordnet opp. Hvis du får et problem, ditt første forsvarslinje er å bruke kundetilfredshetsundersøkelsen som et forhandlingsverktøy.

CSS er en undersøkelse som blir sendt av produsenten til hver nye bilkjøper for å få tilbakemeldinger på forhandlerverket. De ankommer vanligvis per post etter noen uker. I motsetning til mange andre produktundersøkelser, er dette faktisk veldig viktig for forhandlere. Produsenter bruker disse undersøkelsene for å bestemme hvor mange biler som skal tildeles forhandlere, og for å bestemme bonusbeløp som skal betales.

Hvis en forhandler konsekvent får høye karakterer på disse undersøkelsene, vil de vanligvis få store bonusutbetalinger og første dibs på de hottest solgte bilene på markedet. Måten å bruke CSS på er å ringe daglig leder eller salgssjef hos forhandleren. La dem få vite at du ikke er fornøyd med situasjonen, og at du snart vil fylle ut CSS. Fortell dem at du vil gi dem høye karakterer hvis problemet er løst.

Dette vil vanligvis gjøre susen hvis det er et lite problem, men noen ganger er forhandlere veldig hardhodede og du må ta det til neste nivå.

Én ting forhandlere frykter mest er kunder som sender klager til statsadvokaten. Hvis en forhandler får for mange klager, kan de bli bøtelagt eller til og med få franchiselisensen inndratt, så de tar disse veldig alvorlig.

Gi dem beskjed om at du vil sende inn en klage til statsadvokaten og også Better Business Bureau. Det vil absolutt få oppmerksomheten deres. Du kan ta det enda lenger ved å true med å legge igjen dårlige rangeringer på flere forhandlervurderingsnettsteder. De fleste forhandlere synes det er veldig viktig å ha et godt omdømme på nettet, så de vil ønske å forhindre dårlige anmeldelser på nettet.

Hvis ingenting av dette fungerer, og problemet er alvorlig nok, kan du ansette en advokat eller prøve å kontakte lokale nyheter for å se om de vil gjøre en historie. Forhåpentligvis trenger du ikke å ty til dette - og i de fleste tilfeller bør du ikke være nødt til å gjøre det hvis forhandleren er smart.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere