Chrysler Future produktdetaljer kunngjort

  • Andrew Mark
  • 0
  • 3507
  • 128

Selv om de fleste bilbedrifter har en tendens til å være tett leppet av fremtidige produkter, har Chrysler gitt ut en femårsplan som viser hva som er det neste under Pentastar.

I løpet av de neste fem årene vil Chrysler doble navneplatene fra tre til seks, med inkludering av den nye 100 Sedan, en crossover i full størrelse og en crossover i mellomstørrelse. Plug-in hybridbiler er også på agendaen, med Town & Country minibuss og crossover-set i full størrelse for å bruke de elektrifiserte drivlinjene.

Når det gjelder biler, vil 100 Sedan, som opprinnelig ble rapportert å være en lukeback-modell, lansere i 2016. Det er sannsynlig at den vil dele sine underbygg og motorer med Dodge Dart kompakte sedan. Chrysler avslørte også at den splitter nye 200 sedanen vil bli oppdatert i 2017. Når det gjelder den større 300-modellen, ble den nettopp oppdatert i 2014, og en ny modell vil bli avslørt for 2018-året.

To nye crossoverer kommer også fra merket. Den plug-in hybrid full størrelse crossover vil debutere det 2017 mens den nye mid-size crossover vil treffe markedet som et 2018 kjøretøy.

Chrysler har eid mye av minivanmarkedet i noen tid, så det er ikke rart at merkevaren investerer i nye mennesker. Chrysler helt nye Town & Country MPV lanseres i 2016 med en plug-in hybrid drivlinje, som merket sier vil oppnå et gjennomsnitt på 75 mpg.

Totalt sett sikter Chrysler på å flytte 800 000 biler i året innen 2018, et stort hopp fra de rundt 350 000 som merket flytter nå.

Diskuter denne historien på Chrysler Forum




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere