Audi går inn på sykkelmarkedet

  • Job Fitzgerald
  • 0
  • 3835
  • 243

Etter å ha fylt hestekrefter i de respektive wazoosene til S- og RS-modeller, deler Audis siste produkt ingenting felles: det har ikke en gang motor, og to færre hjul.

Audi America har gått sammen med Renovo Hardwood Bicycles for å bygge duo-serien, med en monokokk ramme i ett stykke, laget av tre. Renovo, den eneste produsenten av hardtresykkel i verden, hevder at en treinnrammet sykkel er en fjerdedel av vekten av aluminium, og at godt utformet løvtre er like holdbart som solid metall - og hvis sykkelen noen gang havner i en deponering av veden er resirkulerbar og biologisk nedbrytbar, i tilfelle sykling bare ikke var miljøvennlig nok.

Andre funksjoner som duoen bærer er en beltedrift i stedet for den vanlige kjeden, aluminium- og karbonfiberkomponenter, skivebremser foran og bak, og på ekte Audi-måte LED-belysning. Trerammene er også tilpasset finishen til Audi interiør.

Duolinjen kommer i tre modeller: City, en oppreist modell for all-weather pendling; Sport, en langtur med Shimano interne nav; og Road, en smal-lei prestasjonssykkel. De er priset med luksus fra tysk eksklusivitet, også: omtrent $ 6000- $ 7500 over hele serien.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere