2012 Porsche 911 (991) Specs Revilled Carrera S Bumped to 400-HP

  • Gerald Norton
  • 0
  • 3268
  • 921

Det er noen få garantier når det gjelder en ny Porsche. For en kan du garantere at den vil inneholde de høyeste teknologiske fremskritt som fokusert tysk ingeniørkunst kan oppnå, alt målt ved Nürburgings fangdistribusjoner.

Og du kan også garantere at Porsche vil utvikle sin 911 så sakte som faktiske evolusjon, slavisk følge tradisjonen: den flate-seks motoren blir fengslet bak bakhjulene og at den vil se nøyaktig den samme som den siste. For hvis det ikke gjorde det, kan du tenke deg vrede fra legioner av Porsche-fans. Brann og svovel som kommer ned fra himmelen! Menneskelig offer! Hunder og katter som bor sammen! Massehysteri! Spesifikasjonene som nylig ble utgitt på den neste 911-kjente internt og til entusiaster som 991-bør berolige massene.

Den nye Porsche vil være litt lengre enn den siste, med 2,2 tommer men 4 tommer i akselavstand. Kilder med Porsches ingeniørteam mener dette er for å imøtekomme et mulig hybridsystem. Men foreløpig får den ærverdige flat-six direkteinnsprøytning og en 3,4-liters 350 hestekrefter-motor i basen Carrera som deles med Boxster, mens Carrera S får 3,8 liter og 400 hestekrefter. Den manuelle girkassen får en kugge til 7, og doppelkupplungsgetriebe (PDK, i mindre germanske termer) vil også ha samme antall gir.

Ytelsen vil være lik den for den nåværende modellen, med en tid på 0-60 på 4,5 sekunder for basen Carrera og en toppfart på 186 mph. Men det som er mer, 991 vil være 12-15% mer drivstoffeffektiv og lettere med 55 pund - så disse tider kan være enda mer tilgivende. I følge Porsche kjørte 991 Carrera Nürburgring i 8:04, og Carrera S 7:50. Disse tallene vil være kilden til mye omstridt debatt når de neste 911 debuterer i september, men forhåpentligvis uten spøkelsesaktige eller annenverdige implikasjoner.

Se etter Porsche 911 i 2012 som skulle debutere på Frankfurt Auto Show i september.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere