Jeep-pickup kan rettes mot eksportmarkeder

  • Joseph Hancock
  • 0
  • 3326
  • 31

Selv om Chrysler fastholder at de nåværende prioriteringene fremdeles ligger andre steder, forblir konseptet med en Jeep-pickup nær og kjært for merkets administrerende direktør John Manley.

Selv om han sa at det foreløpig ikke er ressurser tilgjengelig for å jobbe med en jeep-pickup på dette tidspunktet, gjentok Manley at "ideen fortsetter å gå videre på grunn av interesse for kjøretøyet."

For å etter hvert få grønt lys, kan det hende at et slikt prosjekt må skreddersys til markeder utenfor Nord-Amerika, særlig deler av Midt-Østen, Afrika og Asia, der små, førerhus-, firesylindrede pickuper har vært populære for tiår.

Hvilken form Jeep-lastebilen vil ta, gjenstår å se. En produksjonsversjon av det Wrangler-baserte 'Gladiator'-konseptet kan være en, noe som sikkert vil gjøre det til en av de mest unike lastebilene som selges hvor som helst i verden..

For å konkurrere i internasjonale markeder, vil den nevnte lastebilen sannsynligvis skryte av en nyttelastkapasitet på 1 tonn (2,205 pund), selv om en forretningssak for den også ville være hengende for muligheten til å produsere og selge den i forskjellige markeder, med hensyn til produksjonssteder tilgjengelige samt import / eksportlover og tariffer.

Hvis en Jeep-pickup til syvende og sist kommer foran, vil det sannsynligvis ikke være de neste årene, ettersom Chrysler fortsetter å fokusere på mer umiddelbare produktintroduksjoner i kjølvannet av selskapets omstrukturering. Likevel forblir Manley stille optimistisk med tanke på truckens utsikter. "Det er noe av stor interesse for meg," sier han.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere