Volvo rekrutterer opptil 1200 nye mennesker

  • Andrew Mark
  • 0
  • 4041
  • 173

Det er sjelden å høre om en rekrutteringskjøring i disse dager, men Volvo Car Corporation er i ferd med å ansette opptil 1200 nye mennesker i løpet av de neste 12 månedene.

Det meste av nyansettelsen vil være i selskapets forsknings- og utviklingsarm, da Volvo presser seg frem med avansert drivlinjeteknologi i et forsøk på å spare drivstofforbruk på sine kommende kjøretøy, for eksempel plug-in Hybrids. Andre ansettelser vil være innenfor områder som IT; markedsføring og innkjøp, med noen få i produksjon.

Volvo har sett salget vokse de siste månedene; opp med rundt 11,6 prosent mot 2009; anspore økt bilproduksjon ved sine fabrikker i Gent; Belgia og Torslanda; Sverige.

"Vi må utvide driften for å muliggjøre utvikling av svært konkurransedyktige og drivstoffeffektive produkter og teknologier som er en del av vår vekstplan", erklærte Volvos konsernsjef Stefan Jacoby med henvisning til rekrutteringsdrevet.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere