Vauxhall / Opel Insignia To Spawn Coupe Variant

  • John Lang
  • 0
  • 3854
  • 850

Et "lekket dokument" (les: tvilsomt rykte) hevder at en kupévariant av Opel Insignia sedan kan ha på det berømte Calibra-merket. Den forrige Calibra var kjent for sin glatte styling og turboladede motorer, og Insignia ville gjøre en verdig etterfølger.

Opel forhåndsviste en Insignia Coupe med deres GTC Concept, som ble drevet av en 2.8L V6 med et dobbelt-turbo-oppsett, og denne motoren brukes for tiden i Insignia VXR bra for 321 hestekrefter. En foreslått coupé ville være utstyrt med firehjulstrekk, og ha en kortere akselavstand for å gi bilen skarpere reflekser.

Mens Opel og Vauxhall ikke selges Stateside, kan bilen gjøre det enkelt her som en Buick. Mulighetene som glir i hodene våre, fra en ny riviera til en Grand National-etterfølger, er definitivt lokkende, men vi vil vente til den virkelige bilen kommer til å overflate før vi lar fantasien løpe løpsk.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere