Chrysler kunne være neste i tenningsbryter husker mareritt

  • Andrew Mark
  • 0
  • 2210
  • 613

To undersøkelser som dekker 1,2 millioner kjøretøyer kunne gjøre Chrysler neste selskap som kunngjør en stor tilbakekalling for å fikse feil tenningsbrytere.

The National Highway Transportation Safety Administration sa i dag at den gjennomfører en undersøkelse som dekker omtrent 700 000 Gran Caravan og Town & Country og Journey minivans fra 2008 til 2010 år etter at eiere klaget over at nøklene kan skifte fra “run” til “tilbehøret” ”-Modus mens du kjører over røffe veier.

Som med de 2,6 millioner kjøretøyene GM for tiden er i ferd med å montere med utskiftningsbrytere, vil ikke kollisjonsputene i varebilene distribueres hvis nøklene er i den posisjonen. Så langt har det vært inngitt 23 klager til NHTSA om problemet, selv om administrasjonen sier at den ikke er klar over noen skader relatert til mangelen..

“Chrysler Group venter på ytterligere informasjon fra National Highway Traffic Safety Administration. Selskapet er forberedt på å samarbeide fullt ut med etterforskningen, sier selskapet i en offisiell uttalelse i dag.

SE OGSÅ: Siste gruppe GM-tilbakekallinger Nudges Totalt til 16,4 millioner

Når sjåføren vrir nøkkelen til “start” -posisjonen og slipper den, kan fjæren noen ganger føre til at nøkkelen beveger seg forbi “løp” -posisjonen, sitter mellom det punktet og “akk.” Hvis det skjer, kan nøkkelen sprøytes inn i "acc" hvis kjøretøyet kjøres under hashforhold i kjørebanen.

Chrysler utstedte en tilbakekalling for den samme utgaven i mars 2011, men dekket bare kjøretøy fra modellåret 2010.

Eierklager inngitt til NHTSA hevder at kjøretøyer fra 2008 og 2009 modellår har det samme problemet, og at noen kjøretøy fra 2010 fremdeles gled i tilbehørsmodus etter å ha blitt betjent under den opprinnelige kampanjen.

Under en annen etterforskning sonderer NHTSA 525 000 Jeep Commanders fra 2006 - 2007 og Grand Cherokees fra 2005 - 2006 på grunn av 32 eierklager som beskrev situasjoner der sjåfører slo nøkkelen med kneet og slo den i tilbehørsposisjonen. Hvis det skjer, vil ikke kollisjonsputene distribueres under en krasj.

Forrige uke kunngjorde GM at de erindrer alle femte generasjons Camaros av samme grunn.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere