Turboladet Ford Fiesta Marketing Hype eller EcoBoost Reality?

  • Gerald Norton
  • 0
  • 5008
  • 1562

Ford lanserte nylig et nytt nettsted dedikert til 2011 Fiesta (som skal ut i begynnelsen av 2010), og opsjonsarket viser en turboladersett!

Ikke bli for begeistret, siden nettstedet har som mål å måle forbrukernes interesse og ikke nødvendigvis er en liste over alternativene Ford vil tilby. Mest sannsynlig vil bilprodusenten bare se om bilentusiaster ser Fiesta som en bil de vil være interessert i.

Fortsatt er det en sterk mulighet for at en turboladet motor til bilen faktisk kan være i Fords fremtidige planer. Ford antydet en turbo-fire for Fiesta på Shanghai Auto Show, og det har blitt spekulert i stor grad at bilprodusenten jobber med en EcoBoost fire som skal levere V6-kraft med firesylindret drivstofføkonomi.

Dette ville selvfølgelig være nødvendig for å matche GMs kommende turboladede 1,4-liters firesylinder, som skal lanseres i Chevy Cruze.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere