Tesla Model E Could Launch in 2015, koster $ 35K

  • Yurii Vivich
  • 0
  • 4736
  • 511

Å starte et nytt bilfirma fra bunnen av er ingen enkel (eller billig) oppgave. Det kan sammenlignes med å bygge en hel by ... på Mars. Til tross for utfordringene og ugunstige oddsen ser det ut til at Tesla klarer seg ganske bra. Model S sedan har mottatt en rekke priser, og nå begynner noe informasjon om merkets neste produkt å komme ut.

Den såkalte Model E kunne utgis på så lite som halvannet år. Denne påståtte “entry-level” bilen forventes å ha et design som ligner storebroren Model S.

SE OGSÅ: Forhåndsvisning av Tesla Model E Specs

Ikke overraskende vil dette kjøretøyet trolig ha et mindre batteri enn den større stabile kompisen. Til tross for den pintstore pakken er det rykter om at bilen fortsatt vil klare å levere en kjøreavstand på 320 kilometer (320 kilometer), som er nesten identisk med baseversjonen av Model S.

SE OGSÅ: Tesla Model S Review 2013 - VIDEO

Når det gjelder priser, anslås Tesla å koste rundt $ 35 000, selv om dette nesten helt sikkert er et fullstendig gjett-gjett. På samme måte er bilens lanseringsdato omkranset av mystikk; Model E kunne muligens nå markedet allerede i 2015. Beklager ventetiden, men selv på jorden ble ikke Roma bygget på en dag.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere