SRT Tomgangsviperproduksjon på grunn av tregt salg

  • Jack Todd
  • 0
  • 3008
  • 557

Chrysler stenger et av sine anlegg i nesten to måneder på grunn av tregt salg av sin flaggskip sportsbil.

SRT Vipers svake salg har fortsatt, og som et resultat vil 71 arbeidstakere per time ved Chrysler Conner Avenue forsamlingsanlegg i Detroit bli permittert. Anlegget skal legges ned fra og med uken 14. april med produksjon igjen i uken 23. juni, bekreftet den amerikanske bilprodusenten.

SE OGSÅ: SRT Viper Sales Slump bevirker produksjonsnedgang

Bare 91 Vipers er solgt gjennom de to første månedene av 2014, og varelageret er på 756 kjøretøyer som er solgt fra 1. mars. 756 kjøretøyer markerer en 412-dagers forsyning, mer enn nok grunn til at Chrysler slår av produksjonen av sin idrett bil. Chrysler svetter imidlertid ikke om detaljene, og sier at SRT Viper har og alltid vil være "en håndlaget amerikansk eksotisk bil som er designet for en spesifikk forbruker som verdsetter ytelse, stil og eksklusivitet." Som et resultat hjelper selskapets evne til å øke og redusere produksjonen ved anlegget å holde kjøretøyene eksklusive.

SRT Viper har vanligvis gjort det dårlig i de kalde værsesongene, og testkjøringsteamene vil starte markedsføringen i Sør over vinteren og vil utvide nordover når varmere vær kommer tilbake.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere