GM utvider online shoppingverktøy for kjøpere

  • Jack Todd
  • 0
  • 3612
  • 361

Alle har en interessant forhandleropplevelse, som vanligvis involverer en stressende og påtrengende selger. GM tenker å endre måten forhandlere behandler kunder med sine nye “Shop, Click, Drive” Online shoppingverktøy.

Verktøyet lar potensielle kjøpere få estimert prisfastsettelse av et spesifikt produkt på nettet og gjennomgå alle tilgjengelige insentiver, samt lære om og velge finansierings- og forsikringsprodukter og få informasjon om innbytteverdi. Informasjonen er tilgjengelig for kundene 24 timer i døgnet, syv dager i uken.

Programmet er opt-in per-dealer basis, og er tilgjengelig for omtrent alle GMs 4.300 amerikanske forhandlere, og vil dekke Chevrolet, GMC, Buick og Cadillac produkter.

"Vi ønsker å gjøre det enklere og enklere for forhandlere å få kontakt med kunder som ønsker å kombinere bekvemmeligheten ved online shopping med den personlige servicen til et nabolagsforhandlerforhold," sa GMs Kurt McNeil, visepresident, U.S. Sales Operations. "Vi engasjerte forhandlere for å hjelpe oss med å utvikle 'Shop-Click-Drive' for å imøtekomme dette behovet."

Selskapet håper at det nye verktøyet vil hjelpe forhandlere til å samhandle med kundene på en mer avslappet og stressfri måte. Andre bilprodusenter har lekt med ideen om online shopping, med Nissan som nylig gikk sammen med Amazon for å koble kjøpere med forhandlere.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere