Andre årlige 'SRT Tour' starter

  • Ross Wilcox
  • 0
  • 884
  • 22

SRT Tour startet i helgen på Carlisle Chrysler Nationals i Carlisle, PA og skal reise rundt i landet, og komme til slutten i slutten av september på Viper Owner Invitational i Charlotte, NC.

SRTs hele bilutvalget i 2012 gjør det til runde for bilentusiaster rundt om i Amerika i sommer, og har 2012 Chrysler 300 SRT8, Dodge Challenger SRT8 392, Dodge Charger SRT8 og Jeep Grand Cherokee SRT8. Den andre årlige turneen vil stoppe på mer enn 30 steder de neste tre månedene.

Medfølgende på turen er sjåførene John “Hammer” Palazzolo, Jennifer Schneidua, Sean Yoder og Rachel Miller. Palazzolo ledet fjorårets arrangement og er hovedfasilitatoren på SRT Track Experience, mens han var ansiktet til SRT-videoer på driveSRT.com. Alle de fire sjåførene vil live-tweete fra veien - ikke mens de kjører selvfølgelig - og legge ut video og bilder mens de turnerer rundt i landet. Gjennom juli måned vil turen slå opp steder i Pennsylvania, Ohio, Chicago og Michigan. Steder og datoer for stopp i august og september vil bli lagt ut på nettstedet driveSRT.com.

"Den andre sommeren på rad tar vi SRT-kjøretøyene våre direkte til tusenvis av prestasjonsfans og lojalister over hele landet," sa Ralph Gilles, administrerende direktør - SRT Brand, Chrysler Group LLC. SRT Tour, som bygger av suksessen vi hadde i fjor sommer, genererer mye spenning ved hvert stopp. Vi får med stolthet dele hele vår lineup i 2012 og møte entusiaster som liker å komme nær SRT-kjøretøyene våre mens vi snakker om all kraft, ytelse, luksus og sikkerhetsfunksjoner. ”




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere