Maserati For å bruke turboladere, 8-trinns automatikk i fremtidige biler

  • Ross Wilcox
  • 0
  • 957
  • 215

Maseratis nye GranTurismo MC Stradale bruker kanskje en fin ny automatisert manuell girkasse med enkelt kobling i hjemmemarkedet i Europa, men Nord-Amerika vil få en ZF-bygget 8-trinns automat.

ZF-enheten er en forløper for Maseratis videre bruk av girkassen, og ærlig talt vil nordamerikanske forbrukere av merket sannsynligvis ikke merke forskjellen. Overføringen vil også bli brukt på tvers av et nytt spekter av produkter som inkluderer en SUV og en sedan til spor under Quattroporte. Rapporter rapporterer at bilene sannsynligvis vil dele deler med Chrysler-biler, en vanlig praksis blant premiummerker som eies av et konglomerat, men som kanskje ikke passer godt med Maseratis sjeldne klientell. Den neste Maseratis vil også følge trenden med turbolader, som var en stift for merket i tidligere tiår, og muligens en dieselmotor for deres Jeep Grand Cherokee-baserte SUV.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere