Minivans som hoper seg opp på Chryslers Windsor-anlegg som forhold til transportselskapets allierte pause

  • Joshua Weaver
  • 0
  • 2042
  • 485

Hvis du nettopp bestilte en ny Chrysler minivan, kan du vente litt tid før du får tak i den. Nei, det skyldes ikke en produksjonsforsinkelse, men i stedet på grunn av en tvist med deres lastebilselskap.

Allied Systems Holdings, transportfirmaet som er ansvarlig for å ta kjøretøyer ut av Windsor-fabrikken, er i strid med Chrysler om foreslåtte lønnskutt, da allierte arbeidere ba om lønnsøkning.

General Motors (GM) er i en lignende strid med Allied, men det har andre ressurser for å dekke opp slakken. Chrysler plasserer for øyeblikket biler i mye rundt i Windsor for å holde strømmen av kjøretøy på produksjonslinjen. Chrysler produserer for tiden 1500 minivans per dag fra Windsor-fabrikken.

Mens Allied betjener andre Chrysler-fasiliteter, betjener dette Atlanta-baserte selskapet hovedsakelig Windsor-anlegget. "Chrysler kan bare flytte så mange biler og parkere så mange biler før de har et problem," sa Rick Laporte, president i Canadian Auto Workers Union Local 444. "Hvis det ikke løses innen en viss tid, ville jeg antyder at det er en mulighet der for å stenge Windsor Assembly-anlegget. "

Chrysler-talskvinne Katie Hepler skrev i en e-post; ”Allierte var en av våre transportører, ikke vår eneste transportør, så arbeidet blir utført av andre. Kjøretøyer blir fortsatt sendt til forhandlere, og vi forventer ikke noen produksjonsforstyrrelser som følge av denne endringen. "

GM mens de også er berørt, tyr til sine andre transportører og betaler forhandlere $ 60 per kjøretøy hvis de henter kjøretøy fra distribusjonssentre.

Kanskje Chrysler nå også bør se etter å utforske andre alternativer.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere