Mahindra importavtale på berget?

  • Andrew Mark
  • 0
  • 934
  • 212

Hva blir det neste? Hvem vet det i den pågående sagaen om Mahindras angivelig amerikanske bundne pickup? Det siste er en tilsynelatende oppsigelse av avtalen mellom den indiske bilprodusenten og Global Vehicles Inc., selskapet det hadde i oppgave å importere HR-serien to og fire-dørs pickup til USA. I følge en offisiell pressemelding på Mahindras amerikanske nettsted "avtalen datert 26. september 2006, mellom Mahindra og GV" er "avsluttet."

I følge Global Vehicles forblir imidlertid ting veldig "forretning som vanlig." Men på grunn av gjentatte forsinkelser med å introdusere kjøretøyet, etter at GV brukte noen $ 35 millioner dollar på å etablere et amerikansk distribusjonsnettverk, har det Georgia-baserte selskapet anlagt søksmål mot Mahindra. Den sier også at den indiske produsentens beslutning om å avslutte avtalen er "ugyldig i henhold til gjeldende lover i USA og Georgia, noe Mahindra fortsetter å se bort fra."

Dette kommer varmt på hælene på lastebilene som endelig får EPA-sertifisering. Mahindra sier at en Stateside-lansering fremdeles er i rute for desember 2010, men med tanke på hvordan ting har pantert seg så langt, kan du satse på at de vil være noen flere vri og svinger de kommende månedene.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere