Lincoln MKZ forsinker Spur Ford for å kjøpe kunder middag

  • Jack Todd
  • 0
  • 1082
  • 179

Ford slynger ut $ 100-gavekort til de 1000 kundene som venter på sine nye biler etter en forsinkelse med å levere Lincoln MKZ 2013.

Dette er ikke den første utdelingen Ford har tilbudt å holde folk som forhåndsbestilte bilene fornøyde. Ford deler også ut penger til forhandlere med berørte kunder for å tilby rabatter på de nye bilene. De første bilene begynner å nå forhandlere, men det er fortsatt mange mennesker som venter.

SE OGSÅ: Lincoln for å kompensere forhandlere for MKZ-leveringsforsinkelser

Lincoln forsinket levering av kjøretøyene på grunn av uspesifiserte kvalitetsproblemer. Bilen var ment å være sikkerhetskontrollert ved merkets Hermosillo, Mexico-anlegg, men en stor del av bilene som er bygget så langt, er sendt til et annet anlegg i Flat Rock, Mich., For kvalitetskontrollinspeksjoner.

Disse bekymringene vil sannsynligvis bli tatt opp når Lincolns Luxury Verification Center i Hermosillo kjører på full kapasitet. For øyeblikket inspiserer den bare kjøretøyer som er på vei til fem sørvestlige stater.

Diskuter denne historien på MKSdrivers.com




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere