Ken Block for å pilotere en hybrid i Gymkhana Four?

  • Joseph Hancock
  • 0
  • 2237
  • 302

Enten du kjenner Ken Block fra de beryktede Gymkhana-videoene hans, eller hans andre gode ting, er det ingen som benekter hans forkjærlighet for at han har vakt oppsikt blant bilentusiaster. Og denne gangen fikk han mye folks oppmerksomhet bare ved å legge ut et bilde på Facebook-profilen sin og legge til dette som overskriften: "Testing et av de 'hemmelige prosjektene mine' i Storbritannia akkurat nå," Hybrid ". Hvem sier at ordet “hybrid” må bety kjedelig? ”

Nå er det ingen tvil i noens sinn at enhver bilprodusent som utvikler hybrider akkurat nå, ønsker å presse teknologien og plattformen til den generelle forbrukeren. Så betyr dette at Ford jobber med Block for å markedsføre en Fiesta-hybrid? Eller kanskje Ken's definisjon av en hybrid skyves i STis kraftverk under panseret til en Ford Fiesta. Vi er sikre på at det bare er et spørsmål om tid før Block avslører “Hybrid” i sin fulle prakt.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere