Incentive utgifter til en fem år lav

  • Job Fitzgerald
  • 0
  • 2867
  • 513

Totalt sett har bilsalget vært i en oppadgående bane i flere måneder, men kontante insentiver er ikke grunnen til suksessen. Incentivforbruket lå på fem år i april, ifølge Automotive News, ned 14 prosent til et gjennomsnitt på 2.320 dollar per kjøretøy.

Toyota hadde de laveste insentivene blant de seks beste bilprodusentene i USA, med et gjennomsnitt på $ 1.885 per enhet. Nissans insentiver har også falt mest på prosentvis basis, ned 33 prosent til 1 998. På den annen side har Honda økt utgiftene til $ 2, 187. Forbrukere som ser på japanske kjøretøyer kan sannsynligvis forvente færre insentiver på kort sikt fordi forsyningsproblemer betyr færre biler på forhandlerpartier.

Stateside, Fords kraftige produktutvalg har hjulpet bilprodusenten med å redusere utgiftene med 20 prosent til 2.399 dollar, som var den laveste blant Detroits store tre. Chrysler gled til andreplassen, med en gjennomsnittlig rabatt på $ 2.806. General Motors endte på sisteplass med $ 3 068 per enhet, noe som betyr et fall på 8,1 prosent fra april 2010.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere