Cadillac vurderer mer elektrifiserte kjøretøy

  • Joseph Cain
  • 0
  • 1726
  • 466

Når Cadillac ELR lanseres i løpet av en nær fremtid, vurderer den amerikanske bilprodusenten å legge til flere elektrifiserte kjøretøyer i oppstillingen.

I følge Cadillac globale salgssjef Bob Ferguson er merkevaren ekstremt optimistisk for at ELR skal lykkes på markedsplassen, spesielt på vestkysten og i Nordøst. Til tross for at den ikke har lansert ennå, vurderer bilprodusenten seriøst å legge til flere batteribaserte kjøretøy i oppstillingen.

2014 Cadillac ELR priset over Tesla Model S til $ 76 000

ELR ble nylig kunngjort med en prislapp på $ 76 990 (inkludert destinasjon) - enda mer enn den vellykkede Tesla Model S. Uansett er det antatt at modellen vil benytte seg til et raskt voksende marked som kan føre til enda større Cadillac-batteridrevne kjøretøy. GM jobber også hardt med å forbedre hybridmotoren for lengre rekkevidde og lavere kostnader.

I tillegg tilsto Ferguson at støtten til Elmiraj-konseptet for å bli et produksjonsbil vokser innenfor General Motors 'vegger, selv om det ikke offisielt har fått grønt lys fra bedriftssiden.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere