Hyundai ønsker et mer følelsesmessig bånd til amerikanske kjøpere

  • Joshua Weaver
  • 0
  • 2524
  • 182

Hyundais nye markedsføringssjef i U.S.A. ønsker å forbedre kundenes merkevare ved å forbedre kvalitet og design for å forbedre forbrukerne på et mer emosjonelt nivå.

Forbrukere har tradisjonelt henvendt seg til Hyundai på grunn av praktiske egenskaper som verdi, garanti og drivstofføkonomi. Imidlertid har Hyundai utvidet sin amerikanske linup de siste årene til å inkludere premiumbiler som Genesis og Equus i et trekk for å tiltrekke seg ikke-tradisjonell demografi.

Videre har Hyundai satt opp et program denne måneden som garanterer innbytteverdien av modeller etter to års eierskap, hvis kunden handler i bilen sin for en ny Hyundai. Dette følger på hælene på Assurance-programmet som ble satt opp under lavkonjunkturen, noe som gjorde det mulig for kjøpere å returnere biler uten straff eller få et poeng til ens kredittscore hvis det var tap av arbeid eller konkurs innen et år etter kjøpet.

Hyundais salg i USA forbedrer seg enormt med 204 374 kjøretøysalg i april, en økning på 31 prosent fra samme periode i 2010.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere