GMC kåret til det beste massemarkedet for forhandlertilfredshet

  • Joseph Hancock
  • 0
  • 5231
  • 646

I den nettopp utgitte 2013 Customer Survey Index (CSI) utgitt av J.D. Power and Associates, var GMC den topprangerte bilprodusenten blant massemarkedsmerker.

Studien, som rangerer den generelle kundetilfredsheten med service hos et forhandlerfirma, fant at den generelle kundetilfredsheten hadde økt til 797 på en 1000-punkts skala, opp fra 787 i 2012. GMC ledet banen for massemarkedsmerker med en score på 819. Den amerikanske bilprodusenten presterte spesielt godt innen kategoriene tjenesteinitiering, servicekonsulent, serviceanlegg og servicekvalitet.

Andre produsenter av massemarkeder i de fem beste inkluderer MINI (810), Buick (809), Chevrolet (806) og Volkswagen (804).

I følge J.D. Power and Associates forbedret fem av de 19 massemarkedsmarkedene sine indeksresultater med minst 20 poeng sammenlignet med i fjor, med Scion som så det største spranget forbedre seg med 24 poeng.

Totalt sett øverste plassering var Lexus, med en score på 862.

"Produsenter har gjort store investeringer i detaljhandelprogrammene sine, og forhandlere har gjort betydelige investeringer i viktige kontaktpersoner for kunder, forbedrede prosesser og kundeventeområder - som har en veldig positiv innvirkning på kundene," sa Chris Sutton, senior direktør i JD Power and Associates. ”Forhandlere legger mer vekt på tjenestekonsulentens rolle, som er avgjørende for effektiv håndtering av servicekunder. Å ha en dyktig, trent rådgiver er viktig for en positiv kundeopplevelse. ”

Diskuter denne historien på GMInsideNews.com




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere