Ford Transit får bransjens eneste fem-rad kollisjonspute

  • Jack Todd
  • 0
  • 4833
  • 203

Ford Transit 2015 vil ha mange måter å holde sine 15 passasjerer trygt.

Den amerikanske bilprodusenten har kunngjort at Transit vil ha bilindustriens eneste fem-raders sidegardin-kollisjonspute, som vil være den største i noen Ford-kjøretøy. Side gardin-kollisjonsputen er en del av Fords Safety Canopy System, designet for å gi bedre beskyttelse mot hode og nakke i tilfelle en sammenstøt på siden eller ved rullering..

SE OGSÅ: Ford Transit Wagon Power and Fuel Economy Released

Når du fyller på et brøkdel av et sekund, måler den massive kollisjonsputen 15 meter lang og tre fot høy. I følge Ford fyller oppblåserne posen i et mønster konstruert for å styre retningen på posens utbredelse og kontrollere pute tykkelsen i hele posens lengde.

"Denne kollisjonspute-teknologien er unik i formålet, som er å gi beskyttelse over fem rader med passasjerer i en hytte som er mer romslig enn det mer tradisjonelle lette kjøretøyet," sa Norbert Kagerer, visepresident for Occupant Safety Systems Engineering for TRW Automotive. "De strenge kravene til kunder og bransjer for kollisjonsputer krevde å utvikle et system som gir passende passasjerbeskyttelse i en smart pakke."




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere