Ford Raptor lider av rammebøyningsproblemer

  • John Lang
  • 0
  • 3495
  • 885

Den mektige Ford Raptor er uforgjengelig, ikke sant? Dessverre ser det bare slik ut: eiere melder om et drastisk rammebøyningsproblem som truer med å ødelegge lastebilene sine - og i ett tilfelle nekter Ford å innfri garantien.

En eier på Ford Raptor-fora melder om at en Ford-ingeniør siterer lastebilen sin som ugyldig garanti, på grunn av riper under og rundt lastebilen som antyder rikelig off-road hoonage. Problemet er, hevder eieren at disse ripene - på glideplaten, under støtfangeren, og rundt de slitte sjokkene - skjedde under en lavhastighets 4 × 4 sikkerhetskurs, noe sanksjonert av Ford.

Raptors ramme er svak rundt hvor førerhuset møter sengen, der den må gi plass til støtstopp. Å ta den slags terrengstøt raskt, som Raptor blir annonsert for å håndtere, har tvunget rammen til å bøye seg kraftig på minst 4 andre lastebiler.

Ford kunne gjøre rett og akseptere disse problemene som en begrensning i prosjektering, takknemlig for at disse forbrukerne i det vesentlige har gjort forskningen på Raptors feil, integrert dem i den neste modellen og fikset en håndfull Raptors som har blitt løsnet. Men selvfølgelig er enhver form for misbruk på et kjøretøy som yter høy ytelse som tilbakekall av garanti, uansett hvor mye selskapet drar om sine funksjoner. Og Ford skryt, med følgende sitat som kom direkte fra en pressemelding fra selskapet: "Selv om den typiske Ford-kunden ikke kommer til å legge lastebilen sin gjennom straffeutene til Baja 1000, er poenget at de kunne."

Ser ut som mindre her er; ikke prøv dette hjemme, forbrukere.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere