2015 Ford Mustang lekket

  • Andrew Mark
  • 0
  • 1535
  • 379

Noen på Ford har nok en veldig dårlig dag. Bilder av den etterlengtede Mustang 2015 bare lekket.

Den offisielle debuten finner sted torsdag under en sending med flere lokasjoner en gang midt på morgenen (sannsynligvis under Good Morning America). Takket være et sett med løse lepper en skruppelløs mobiltelefoneier med en kommende kopi av Autoweek, bilder av den nye Mustangs design er ute i det fri.

Noen av de samme styling- og kroppslinjene som Fusion mellomstore sedan er synlige, men det er fremdeles en åpenbar utvikling på den utgående generasjonens kroppsform. Ford valgte å beholde de rakede baklysene tilknyttet den oppdaterte versjonen av forrige generasjon, om enn med en oppdatert design. Det ikoniske Mustang-emblemet er fremdeles på baksiden, men uten rammen. Antagelig viser bildene en GT-modell og inkluderer en mild diffusor bak, selv om de bakre endringene er minimale med tanke på at de vil forlate den bakre akselen.

Snarere enn den gapende retro frontenden som finnes på modeller som spenner fra 2005 til i dag, får den nye bilen baklykter med blinklysindikatorer integrert med frontpanelpanelet. Hovedlyktene bruker også en smalere profil sammenlignet med de gamle runde lampene.

Til tross for bilder av lav kvalitet, utsetter magasinartikkelen noen få flere detaljer. For det første vil bilen faktisk ha en uavhengig bakhjulsoppheng (sammenlignet med forrige generasjons levende bakaksel) og en fortausvekt på 200 kg. lettere enn forrige modell, takket være aluminiumsskjerm foran. I tillegg ser det ut til å være to ytelsespakker tilgjengelig, en for 2,3L EcoBoost firesylindret motor og en for 5,0L V8-motoren. Ytelsespakken inkluderer en begrenset glideforskjell, og det høres ut som om de V8-utstyrte modellene vil bruke 15-tommers rotorer med brembo-bremser. Når det gjelder standardfunksjoner, vil Mustang 2015 ha standard nøkkelfri tenning,

Artikkelen antyder også at Mustang GT 2015 med ytelsespakken er raskere rundt et spor enn forrige generasjon Ford Mustang GT Boss 302.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere