Dodge Challenger lider av fallende salg til tross for oppdatering

  • Joseph Hancock
  • 0
  • 833
  • 41

Chrysler Dodge Challenger muskelbil er i trøbbel. Nedgang i salget har vist at forbrukerne ikke er fornøyd med Challenger og heller vil velge en Mustang eller Camaro.

Chrysler har nylig strømmet inn et betydelig beløp i 2011-modellen. Foran og bak fjæring har blitt fornyet og konstruert for å forbedre håndtering og kjøre kvalitet. Videre ble den nye standard 3,6-liters V6 implementert og ga et 55-hk løft i forhold til den mye kritiserte 3,5-liters V6.

Du skulle tro at disse endringene ville øke salget. Tenk igjen. Salget øker bare med 15% i løpet av den dystre perioden for året siden. Det høres kanskje ganske bra ut, men mai-salget falt faktisk 11 prosent.

Dessverre gjennomsnittet av Challenger bare 3.355 biler salg per måned, sjokkerende tall for en bil som nettopp gjennomgikk en ny design. Hittil i år solgte Dodge 16 777 Challengers. Sammenlign det med Chevy som flytter 40.275 Camaros og Ford som selger 30.206 Mustangs.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere