Dodge Challenger SRT Hellcat er klar til å torturere dekk

  • Gerald Norton
  • 0
  • 3132
  • 516

Det første produktet som kommer ut av de gjengifte Dodge- og SRT-merkene, former seg til å bli en rødglødende dekkrøyker.

Spesifikasjoner for Dodge Challenger SRT Hellcat fra 2015 inkluderer "600 pluss" hk fra den helt nye 6,2-liters superladede Hemi V8 og 15,4-tommers Brembo-fremre bremserotor med seksstemplede bremser. For 2015 bytter Challenger-linjen til en åtte-trinns automatikk mens en seks-trinns manuell girkasse også er tilgjengelig som en oppgradering. Dessverre blir selskapet gjerrig på andre detaljer for sin nye muskelbil med høy ytelse.

Produksjonen vil starte på 2015-årskjøretøyene i tredje kvartal i år på Chrysler Brampton, Ontario monteringsanlegg. Dette er den første bruken av en superladet V8 for Dodge og SRT.

"Den nye 2015 Dodge Challenger SRT Hellcat er den ypperste ytelsesmuskelbilen," sa Dodge-sjef Tim Kuniskis. “Dodge er det viktigste ytelsesmerket, og nå kombinert med SRT, er vi i stand til å slippe løs en ekte GT-bil med et helt nytt førerfokusert interiør og TorqueFlite åtte-trinns girkasse kombinert med den kraftigste V-8 Chrysler noensinne har produsert .”

Bortsett fra bremser og et minimum antall hestekrefter, er andre spesifikasjoner fraværende i kunngjøringen. Dreiemoment fra den superladede V8 er fortsatt ikke varslet, og det er eventuelle endringer i fjæringen eller andre håndteringsforbedringer.

Ytelsesvarianter av Camaro og Mustang fra rekkevidde, har begge en lang liste med oppgraderinger som gjør mye mer enn å gi strøm. Antagelig vil Challenger SRT Hellcat bli styrket på samme måte.

Dodge sa i dag at Hellcat-modeller vil komme med to nøkkelblader: den ene er rød og den andre er svart. Den røde skiven er påkrevd for å få tilgang til kjøretøyets fulle kraft mens den sorte skiven begrenser ytelsen. Tilsvarende vil Challenger SRT og Hellcat være tilgjengelige med en betjent modus som "vil redusere hestekrefter og dreiemoment betydelig." Motoren vil ikke skifte 4.000 o / min, og girkassen låser ut første gir. Lanseringskontroll er deaktivert, i likhet med skifteskifter og manuell skiftmodus i automatiske modeller. De tilpassbare stasjonsmodusene er også deaktivert.

Når vi snakker om stasjonsmodus, vil Challenger ha fire spesifikke stasjonsinnstillinger: "standard, sport, tilpasset og spor." Dodge sa ikke spesifikt hva som endres med hver modus bortsett fra å endre kjøretøyets ytelse.

Priser, 0-60 ganger og en lang liste med andre detaljer har ennå ikke kommet ut. Men med neste generasjon Mustang på vei til forhandlere innen slutten av året, vil Fords oh-så elskede Shelby-varianter være på en kort stund før GT350 kommer, noe som betyr at Dodge vil inneha tittelen "kraftigste muskelbil" over ZL1 Camaro i minst en liten stund.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere