Framtiden til Toyota Matrix i tvil, selv med sterkt salg i Canada

  • Job Fitzgerald
  • 0
  • 1200
  • 116

Med Matrix-salget i USA, kan det hende at Toyota ikke investerer i en neste generasjonsversjon når Corolla 2013 treffer forhandlere. Bare 14.592 Toyota Matrix-er ble solgt i fjor i USA, noe som er lavere enn 66.836 enheter i 2002. Matrix-salget klarer seg fortsatt bra i Canada, men Corolla-salget er det dobbelte av Matrix.

Det har vært noen spekulasjoner om at den kommende Prius kompakte varianten kan erstatte eller stjele salg fra Matrix. Bob Carter, Toyotas konserndirektør og daglig leder, sier de to kjøretøyene forventes å tiltrekke to vidt forskjellige målgrupper.

Toyota ville gjort det bra å oppdatere og oppdatere den aldrende matrisen. Med høye drivstoffpriser vender folk seg fra SUV-er og ser på kombi og vogner. Hyundai og Ford tilbyr allerede fem dørs varianter. I følge Ward's Auto har 43 prosent av salget av Ford Focus i 2012 vært hatchbacks til dags dato.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere