Dodge Challenger R / T Redline Heads to Chicago Auto Show 2013

  • John Richard
  • 0
  • 1614
  • 427

Dodge kunngjorde nettopp at den vil tilby "Redline" -pakken som tidligere var begrenset til V6 Challenger i sin R / T V8-modell.

Bilen vil debutere under Chicago Auto Show i 2013 neste uke med den velkjente 5,7-liters HEMI V8, som byr på opptil 375 hk og 410 lb-ft dreiemoment. Denne kraften sendes til bakhjulene via enten en sekstrinns manuell girkasse eller en femtrinns automatikk med hjulmontert skovlskift og en valgbar "sport" -modus.

Dodge debuterte Redline-pakken i fjor under New York Auto Show, selv om den bare var tilgjengelig på V6-modellen. Akkurat som den bilen gir pakken blandet med V8-kraft de samme 20-tommers hjulene sammen med andre ytelsesforbedringer. Disse inkluderer en avstivet fjæring, større bremser, re-kalibrert styring og en rekke utseende tweaks.

I likhet med V6-modellen har denne bilens hjul en tynn rød stripe rundt ytterkanten som matcher lignende striper som skisserer en tykk rød strek som løper over bilen. Den eneste forskjellen, bortsett fra det åpenbare motorskiftet, er at denne bilen ikke ser ut til å få det mer aggressive akselforholdet som V6-modellen gjorde.

Det er synd, for så spennende som utseende-pakker kan være for noen kjøpere, den virkelige verdien kom med hvordan Rallye Redline V6 ville føles mer fin å kjøre.

Så igjen, pakken er heller ikke så dyr på V8-modellen. Da Dodge kunngjorde det i fjor på V6, kostet det en premie på $ 3.750. Uten tvil en rimelig verdi gitt skiftet i ytelse fra en relativt lunken motor, å dekke den varmere V8 ut vil bare koste $ 1 995 når pakken blir tilgjengelig hos forhandlere om våren.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere