Death Row Vipers of No Significance sier Chrysler

  • Joseph Hancock
  • 0
  • 4104
  • 222

Som svar på nyhetsmeldinger om at det har krevd så mange som 100 donerte Dodge Viper sportsbiler blir ødelagt, har Chrysler gitt ut en uttalelse der de erklærer bilene både foreldede og ubetydelige.

Ifølge den amerikanske bilprodusenten ble disse Dodge Viper-kjøretøyene donert til forskjellige handelsskoler for utdannelsesmessige formål, og nå som det ikke er sannsynlig at disse kjøretøyene vil tilby noen pedagogisk verdi til studentene, blir de ødelagt. Chrysler utdypet at det er en del av donasjonsprosessen og er standard prosedyre for donerte kjøretøyer som skal ødelegges når de ikke lenger er nødvendig for det tiltenkte utdanningsformålet.

SE OGSÅ: Ingen automatisk overføring for SRT Viper: CEO

Selskapet erkjente at det "fullt ut forstår og setter pris på den historiske betydningen av Viper og er veldig aktiv i å bevare mange av sine legendariske modeller og design for historiske formål." Uttalelsen fortsetter imidlertid, "ingen av disse kjøretøyene passer inn i denne kategorien."




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere