Pendle, leke eller ødelegge - Chevrolet Camaro mot Ford Mustang vs. Dodge Challenger

  • Ross Wilcox
  • 0
  • 4104
  • 23

Vi er tilbake med denne ukens avbetaling av AutoGuides nyeste, interaktive ukefunksjon 'Pendle, leketøy eller ødelegg'.

Nok en gang presenterer vi deg, våre trofaste lesere, et valg av tre kjøretøy. Vi ber deg bestemme hvilken du vil lage din daglige sjåfør, hvilken som skal brukes til å rive opp dragstripen, og hvilken ville du ikke engang gi svigermoren din til å kjøre.

Husk at den pendlerbilen du må leve med hver dag. Leketøyet vil bare være tilgjengelig for deg av og til i helgene, og den endelige bilen ville være den du ville forlatt i den varme Nevada-solen for å råtne bort.

Denne uken presenterer vi tre kjøretøy som kan være de mest kranglete og omdiskuterte i Amerika. Ja, vi snakker om Pony-biler. Så hvilken av disse V8, bakhjulsdrevne monstrene vil finne et hjem som din daglige sjåfør, hvilken kommer til å bli et leketøy i helgen, og hvilket vil vi la være ute i kulden? Og husk, ingen juks og viser merkevarelojalitet ved å velge ett kjøretøy to ganger; alle tre må velges.

Chevrolet Camaro

Etter at han kom tilbake i 2010 fra en kort periode, lettet Chevrolet Camaro tilbake i showroom-gulv med bare vanlige (V6) og SS (V8) modeller tilgjengelig. Men nylig har GM vist at det er alvorlig med denne Camaro og sluppet løs forskjellige asfaltutslettende monstre som håndteringsfokuserte 426 hk 1LE, 580 hk superladet ZL1 og den kommende løpebanen klar Z / 28 med en 7.0 L V8 med minst 500 hk.

Dodge Challenger

Selv om det kan mangle enestående ytelsespesialister som Mustang og Camaro tilbyr, er det ikke å nekte for at Challenger er en seriøst god bil som har en vegtilstedeværelse som ikke stemmer overens med mange biler. I tillegg er HEMI-drevne 470 hk Challenger SRT8 392 et monster i seg selv, og lager noe strålende V8-musikk.

Ford Mustang

Pony-bilen som startet det hele, er fremdeles på toppen av spillet da det når et halvt århundre i produksjon. V8 Mustang GT ringer inn med 420 hk og baneklar BOSS 302 øker effekten til en sunn 444 hk. Hvis det ikke er nok, kan du alltid gå opp til den nåværende kongen av hestekrefter-krigene; Shelby GT500. Den produserer en latterlig 662 hk og sikkerhetskopierer den med uhyggelig utseende.






Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere