Chrysler Pentastar V6 Med forbehold om svikt i sylinderhodet

  • John Richard
  • 0
  • 5180
  • 1585

Det er rapportert at en liten del av Chryslers Pentastar V6-motorer i én størrelse passer til alle har defekte sylinderhoder, som erstattes av bilprodusenten under garanti. 

Ubehagelig med å ha et slikt problem normalt, ble problemet ytterligere forverret av det faktum at Chrysler var uforberedt på å fikse de berørte motorene. Følgelig har noen sjåfører satt seg fast i leiebiler i flere uker. Rapporter tyder på at 1300 biler satt på forhandlere som ventet på service i juli.

"Den største feilen vi gjorde er å ta blikket på ballen på servicedeler," sa Doug Betts, seniorpresident for Chrysler for kvalitet. “Det får alltid forhandleren oppmerksomhet. Vår intensjon er alltid å tilfredsstille servicemarkedets behov i forkant av produksjonen. Dette ble oppmerksom på meg for et par uker siden. Vi har deler i rørledningen for å avhjelpe denne mangelen. ”

Nå, kilder i nærheten Automotive News sier at selskapet "oversvømmet" systemet med reservedeler for å eliminere noen 1.300 serviceforespørsler. Men det er langt fra nok til å dempe den raskt økende etterspørselen. Hvis Chryslers tall er nøyaktige, blir en prosent av alle Pentastar 3,6-liters V6-motorer berørt, noe som vil utgjøre 7500 enheter, selv om Betts sa at mer kunne komme til å overflate.

Fremover sier selskapet at det har implementert de nydesignede sylinderhodene i nylig monterte motorer, men at det ikke vil forhindre at de eksisterende enhetene trenger service. Selv om reparasjonen vil være irriterende, kan eiere trøste seg med at Chrysler løser problemet under garantien uten kostnad for forbrukerne.

Chrysler vil ikke forklare problemet fullt ut for øyeblikket, men klager inngitt til NHTSA rapporterer om en tikkende lyd fra motorens venstre side med stalling, tap av kraft eller feilbrann fra sylinder nummer to.

Allerede en mye brukt motor i Chrysler-linjen, og det å fikse Pentastars problemer med minimale hikke vil være avgjørende for fremtidig salgssuksess. Hvis kjøpere får ideen om at kraftverket ikke er pålitelig, vil det være et svart merke på hvert V6-drevet kjøretøy som ikke bare har Chrysler-merket, men alle datterselskapene.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere