Chrysler ansetter konsulenter for å gjennomgå sikkerhetsrutiner

  • Yurich Figurich
  • 0
  • 3686
  • 740

I kjølvannet av GMs massive tilbakekallingskampanje i 2014, har Fiat Chrysler administrerende direktør Sergio Marchionne bedt uavhengige konsulenter om å se på hvordan selskapet hans nærmer seg sikkerhet. 

Spesifikt har Fiat Chrysler administrerende direktør Sergio Marchionne bedt dem “om å se på selve Chrysler-prosessen for å finne ut om vi kan forbedre den - vi kommer til å benchmark den mot andre (bilprodusenter.) Vi skal prøve å ta en titt for å se om vi gjør alle de riktige tingene. ”

General Motors har tilbakekalt nesten 15 millioner kjøretøy hittil i 2014, en situasjon som ble fremkalt av en massiv tilbakekalling av feil tenningsbrytere. Dette problemet er noe GM kunne ha løst mye tidligere i produktets livssyklus, men ingenting ble gjort. GM ble klaffet med en bot på 35 millioner dollar for utidig rapportering av mangler, og nå tar andre bilprodusenter notater og forholdsregler for å sikre at de ikke gjør de samme feilene.

SE OGSÅ: GM husker ytterligere 2,42 millioner kjøretøy i mai

”Vi fortsetter å ta dette på alvor. Det er ingenting å bli feid under teppet. Det er ikke noe som kommer til å gå bort om to måneder, ”sa Marchionne. "Vi begynner å se at folk blir virkelig, virkelig forsiktige."

Andre bilprodusenter, inkludert Chrysler, Nissan, Ford og Toyota, har også utstedt store tilbakekallinger i år, med totalt rundt 20 millioner kjøretøyer som ble tilbakekalt i USA i 2014. Den høyeste mengden kjøretøy som noen gang er tilbakekalt på et år, er 30,8 millioner i 2004.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere