Chrysler 200 Super S av Mopar Detroit Auto Show Preview

  • Andrew Mark
  • 0
  • 3026
  • 758

Med den nordamerikanske internasjonale bilutstillingen nesten på oss, har Chrysler kunngjort at den vil stille ut forbedrede eksempler på noen av sine mainstream-tilbud fra Mopar.

En av dem er dette, Chrysler 200 Super S, som idrettsutstyr både kosmetiske og milde tekniske forbedringer som faktisk gir denne milquetoast bilen litt sass. Førstnevnte, som vil bli oppført som en Stage One-pakke gjennom Mopars delekatalog, inneholder en fremtredende hakespoiler, krom av satinkrom rundt ristene og tåkelyshusene, pluss nettinnsatser for de glanset svarte ferdige øvre og nedre ristepartier.

Ytterligere aspekter av Stage One-pakken inkluderer nødvendige vippepanelforlengelser, svart krom “200” emblemer, 18-tommers legeringshjul ferdig i grått eller hyper svart, pluss rumpeoppgraderinger i form av en bak dekklid spoiler, satin krom lysstang og en matt svart nedre diffusor.

Et trinn to-ytelsessett, legger til en spiralfjæring, som senker kjørehøyden og forbedrer hjørnet takket være et lavere tyngdepunkt, pluss et kaldluftsinntakssett for den 3,6-liters Pentastar V6 og en eksos med lav begrensning etter katt med doble uttak som smelter sammen med den bakre diffusoren.

Selv om det ikke er mye mer informasjon for øyeblikket tilgjengelig, har Chrysler sagt at Stage One and Two-pakker for 200S vil være tilgjengelige gjennom autoriserte Mopar-forhandlere senere i år.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere