Chevrolet Impalas dødsmerker slutten på seks passasjersedaner

  • Ross Wilcox
  • 0
  • 2346
  • 405

Det kan komme en overraskelse for noen at det er mulig å kjøpe en seks-passasjer sedan, men i tidligere tiår var store sedans med benkseter foran og plass til en ekstra passasjer i midten bærebjelker i det amerikanske billandskapet..

Mens biler som Ford Taurus og Mercury Grand Marquis en gang var tilgjengelige med seks seter, er Chevrolet Impala den eneste resterende sedanen som er tilgjengelig med en benk foran. Men med en ny modell som kommer i 2013, må GM bestemme seg for om de skal fortsette å produsere et seks seters kjøretøy, som utgjør omtrent 25 prosent av Impala-salget.

Med den nye Impala saltet som skal bygges på en smalere plattform, og GM som tilbyr et komplett utvalg av crossovers som kan frakte mer enn 5 passasjerer, er det lite fornuftig for selskapet å fortsette å produsere en seks seters Impala. Hvis generalen fortsetter denne veien, får vi se slutten på en epoke for amerikansk bilkjøring - ikke at vi er for revet med det.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere