Chevrolet-forhandler som selger Caprice Cop Cars

  • Job Fitzgerald
  • 0
  • 1381
  • 217

Savner Pontiac G8? Hater å sitte fast i trafikken? Eller hvis du er som meg, har du unødvendig Blues Brothers fiksering? (“Rett på sigarettenneren.”) Vel, har en Maryland Chevrolet-forhandler en avtale for deg!

Du må imidlertid få lykken med trekningen. En Maryland-forhandler undgår GMs regler og selger Chevrolet Caprice til sivile - men bare 13 av dem. Caprice var Chevrolets fortsettelse av Holden Commodore, den australskbygde sedanen som sist ble sett her som Pontiac G8. Det selges til politiavdelinger som en troppebil, men det er ingen formelle forskrifter på plass som forhindrer denne forhandleren fra å selge dem til allmennheten.

De 13 bilene er detektivmodeller, noe som betyr at de har bekvemmeligheter som kromatiske malingsfarger og alufelger, og forhandleren har lagt vinduer og seter med kraft. De er oppført for mellom 31.000 og 37.000 dollar, og for Chevrolets eneste bakdrev, V8 sedan i produksjonen, er det ikke så verst.

Bilene er alle USA-sertifiserte og oppfyller utslipp og sikkerhetsstandarder. Hvis andre Chevrolet-forhandlere legger merke til, vil kanskje ikke de 13 kjøperne være de eneste i Amerika med politibiler - og kanskje vil det motivere GM til å frigjøre Caprice for det sivile markedet generelt.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere